Terziler Odası başkan adayı Turunç Giyim ve Terzi sahibi Rifat Turunç üyelerle birlikte Ankara’da Anıt Kabir’i Ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktılar
İlçemizde yaklaşık 33 yıldır giyim sektöründe hizmet veren Turunç Giyim ve Terzi sahibi Rifat Turunç, Ankara gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Üyelerimiz için gezi düzenledik. Başkan seçilmem durumunda bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri sık sık yapmayı hedefliyorum. Bu gezide emeği olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Mali Müşavir Yüksel Berber'e Ankara gezisinde katkılarında bulunduğu için teşekkür ederiz.”
Başkanlık seçimini kazandığı takdirde her zaman farklı çalışma içerisinde olacaklarını vurgulayan başkan adayı Turunç; “Odamız için ilk icraatımız kendine ait bir yeri olacak.
Gelirimiz giderimizi karşılamıyor diye düşünülüyor. Esnaf arkadaşlarımızla görüştüğümüzde konuşulanlar bunlar. Bu zamana kadar kendisine özel bir yer edinememiş bir Oda’yız. Biz esnafımıza kendilerine ait özel bir yerleri olabileceğini ve bunu Oda’mıza kazandırabileceğimizi daha şimdiden taahhüt ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim