Rüya ve İbrahim Güngör’e ait Sweet Lady Kuaför ve Güzellik Salonu ilçemiz Yeni Mahalle Abdülkerim Yorgun Sokak (PTT Aşağısı) No: 17/C‘de açıldı.
“Kendine Bir Güzellik Yap” sloganıyla yola çıkan Seet Lady Kuaför ve Güzellik Salonu, açılışa özel %30 indirim kampanyasıyla 
hizmetlerine başladı. Sweet Lady Güzellik Salonunda cilt bakımından saç kesimine, keratin uygulamasından saç boyamaya, kalıcı makyajdan protez tırnak uygulamasına ve hatta gelin başı gibi kuaförlük kapsamına giren tüm alanlarda Samandağlı kadınlara hizmet verecek.
Sweet Lady Kuaför ve Güzellik Salonu işletmecisi Rüya Güngör, Samandağ’ın merkezinde, ulaşım sorunu ve park yeri bulma sıkıntısından uzak geniş, konforlu ve ferah mekanlarıyla hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Güngör Samandağlı kadınları, bugün kendilerine bir güzellik yapmaları için işyerine davet ederek “Ferah bir ortamda, tecrübeli ve konusunda uzman personellerimizle tüm müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Salonumuzda saç tasarımı, profesyonel makyaj, manikür, pedikür, röfle, keratin, saç kesimi, makyaj, cilt bakımının yanı sıra Özel günlerinizde sizlere özel olma duygusu verecek olan tüm hizmetimizle ve açılışımıza özel %30 indirim fırsatıyla tanışmak için sizleri salonumuza bekliyoruz. Randevu ve bilgi almak için bize 0530 470 94 30 no’ lu telefondan ulaşabilirsiniz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim