Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle, Ulaştırma Bakanlığı ve TOBB yetkililerinin katılımıyla uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılık sektörünün sorunları masaya yatırıldı.
 Erol Bilecik Kongre Merkezinde ATSO üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya; ATSO  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Haydar Ufuk Kale, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Hasan Boz,  Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Cemalettin Doğmuş, Ulaştırma Haberleşme Uzmanı Zafer Kögmen, Çözümleyici Murat Mustafa Süklün, TOBB Genel Sekreter  Yardımcısı Cengiz Delibaş,  TOBB Taşıma ve Lojistik  Daire Başkanı Aslı Çalık,  Uluslararası Geçiş Belgesi Müdür Vekili Can Özkaymak, TIR Ata Karnesi Müdürü E. Yaşar Çakmak ile Uzman Yardımcısı Turan Susam katıldı.
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, organize ettikleri toplantıyla ilgili açıklamasında “Odamız; İlimizin en önemli sektörlerinden biri olan Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılık sektörünün sorunlarını masaya yatırıldığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Nakliye sektöründe faaliyet gösteren Üyelerimizin yoğun katılımı ile toplantıyı gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.     Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim