Tekebaşı Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Yeşilçam Resim Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.                                                       
Tekebaşı Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen açılışa Kaymakam Kütük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Dadük, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Samandağ koordinatörü işinsanı Hasan Arslan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış gerçekleşmeden önce Kaymakam Kütük; okul idaresi ile bir araya gelerek okulun ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Kütük, sergi açılışında yaptığı konuşmada ” Öğrencilerimizin fen bilimleri, matematik ve sosyal bilimlerin yanı sıra sanatın herhangi bir dalına yönelmeleri , onların yaratıcı ve eleştirel düşünme işlevlerini destekler aynı zamanda problem çözme ve akıl yürütme yeteneklerini arttırır. İnsanın çevresiyle etkileşim içinde olmasını, etrafında olan bitene karşı daha duyarlı olmasını, kendini özgürce ifade etmesini sağlayan en önemli sanat dalı resimdir. 
Bu yüzden öğrencilerimizden  bu sanat dalına ilgi duyanların okul tarafından desteklenmesi ve bu tarz sergilerin düzenlenmesi  mutluluk verici. Sergilenen resimlere bakarken sinemada  çocukluğumuzdan bu yana aşina olduğumuz yüzleri görmek, bazı film sahnelerini hatırlamak  bizleri hem hüzünlendirdi hem de gülümsetti. Sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”  ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim