Türkiye İşçi Partisi Samandağ İlçe Örgütü Deniz Mahallesinde düzenledikleri “TİP Seçim Gönüllüleri” etkinliğinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
“Sen de TİP Seçim Gönüllülerinin yanında ol, Yarında ol, TİP’e katıl”  çağrısıyla düzenlenen etkinliğe TİP Samandağ İlçe Başkanı Önder Tam, İlçe Yöneticileri ve TİP seçim gönüllüleri katıldı. 
TİP İlçe Başkanı Önder Tam, düzenledikleri etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada “Seçim çalışmaları kapsamında kendimizi anlatabilmek için çok fazla olanağa sahip bir parti değiliz, özellikle daha önce seçime girmediğimiz için ne bütçeden pay alabiliyoruz, ne de medyada yeteri kadar sesimizi duyurabiliyoruz. Biz de halkımıza kendimizi anlatabilmek ve onlara ulaşabilmek için birçok alternatif yöntemle bunu yapıyoruz. Bunlardan biri de “TİP Seçim Gönüllüleri” etkinliğinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendimizi anlatmak ve partimize davet etmek. Yıllardır hayalini kurduğumuz özgür, adil eşit yarınlar şimdi her zamankinden daha yakın. Çünkü bugün dünden daha güçlüyüz.
Gönüllülerden başka hiç kimsenin desteğini kabul etmeyen, kimseye boyun eğmeyen bir partiyiz.
Seçim sürecinde bizi en çok izlenen dizilerin reklam aralarında, en işlek caddelerin binalarında göremeyeceksin, ama bu seni üzmesin.
Biz senin gönlündeyiz. Vicdanındayız. Haksızlığa karşı gür çıkan sesindeyiz.
Vermediğin tavizdeyiz. Vazgeçmediğin özgürlüğündeyiz. Eşit yurttaşlık arayışındayız. Sahiplendiğin, koruduğun canlarındayız, inadındayız, yanındayız.
Sen de Tip Seçim gönüllülerinin yanında ol, yarında ol" çağrısını yapmak için” Deniz Mahallesindeyiz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim