Türkiye İşçi Partisi (TİP) Samandağ İlçe Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret; TİP İlçe Başkanı Önder Tam ve İlçe Yöneticileri Ferit Diker, Erkan Özçelik ve Hasan Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; Hatay, Samandağ ve ülke gündemine dair konular konuşuldu. TİP İlçe Başkanı Önder Tam ve ilçe Yöneticileri, partilerinin yerelde ve genelde yaptıkları ve yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 TİP İlçe Başkanı Tam, halkın doğru haber ve bilgi alması noktasında, basının ve gazetelerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, medyanın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Tam; ulusal basında habere ulaşmanın güç olduğunu dile getirerek yerel basının önemine işaret ederek, “Yerelde birçok zorlukla mücadele ederek ayakta durmaya çalışan, demokrasi adına en çok ihtiyaç duyulan meslek grubu olan basın emekçilerinin ve yerel gazetelerin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.” dedi.  Tam “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara yer vererek sesimizin duyulmasını sağlayan yerel basına ve değerli emekçilerine teşekkür ederiz. Bundan sonra da yapacağımız tüm çalışmalar hakkında değerli basın emekçisi dostlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Gazetemiz İmtiyaz sahibi Aslan, objektif ve tarafsız yayın çizgisiyle Cemre Gazetesi ailesi olarak halkın doğru habere ulaşması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı TİP İlçe Yönetimine teşekkür etti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim