HGC Başkanı Temizyürek: Medya Mensupları Tarihi Bir Görevi Yerine Getirdi. 
Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 
Temizyürek, hain darbe kalkışmasını televizyon ve haber kanallarında anlık olarak duyuran medya mensuplarının da kamuoyunu bilgilendirmek adına tarihi bir görevi yerine getirdiğini vurguladığı mesajında “15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen FETÖ/PDY hainlerinin ihanetine Türk Milleti izin vermeyerek kahramanlık örneği sergilemiştir. Olayın gerçekleştiği andan itibaren hain darbe kalkışmasını televizyon ve haber kanallarında anlık olarak duyuran medya mensuplarımız da kamuoyunu bilgilendirmek adına tarihi bir görevine getirmiştir. 
Devletimizin ve Milletimizin karanlığa gömülmesine izin vermeyen medya mensuplarını buradan bir kez daha kutluyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kanlı darbe gecesinde canlarını hiçe sayarak devletin işgal edilmesine izin vermeyen 251 şehidimizi rahmetle anıyor, geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum. Sayıları 2 bin’den fazla olan yaralı gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum.”İfadelerine yer verdi. 
Foto-Haber: Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim