İlçe Kaymakamı Murat Kütük “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
 Kaymakam Kütük yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. “Demokrasimiz vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin anma günü olan ” Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”nü milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakların insanı başkalarıyla karıştırılmamalıdır. 15 Temmuz;  imansız paslı yüreklerin, imanlı yürekler karşısında milletin Çanakkale Ruhu, Kurtuluş Mücadelesi, Kurtuluş Müdafaası Ruhu ile yek vücut olduğu gecedir. Bu aziz milletin tek savaşı demokrasi ve bağımsızlık içindir. Türk Milletinin bu kutlu yürüyüşü zalime karşı mazlumların yanında dik duruşu nesiller boyu devam edecektir. Millet olarak amacımız 15 Temmuz kahramanlık ruhunu yaşatmaktır.  Elinde bayrağı, göğsünde imanı ile bu Aziz Millet, bu hain darbe girişimini püskürtmüştür. Bu olay Demokrasi Tarihine altın harflerle yazılmalı anıtlaştırılmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan bütün kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum."
 Foto-Haber: Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim