Türkiye’ nin en çok satan yazarları arasında yer alan Kahraman Tazeoğlu 2. Kitap Günleri etkinliğinde okurlarıyla buluşuyor.
Yazar Tazeoğlu, 25 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’ da “Kitap Aşkı” konulu söyleşisiyle Hz. Hızır Parkında kitap severlerle bir araya gelecek. 
Yazdıklarıyla birçok ödülün sahibi olan Kahraman Tazeoğlu, 10 Ağustos 1969 yılında doğmuş.
 Tahsil hayatını İstanbul’da tamamladı. 80’li yılların sonuna doğru şiir yazmaya ve yazdıklarını bir defterde toplamaya başladı. 1993 yılında radyoculuk yapmak üzere mikrofon başına geçen Kahraman Tazeoğlu, yerel, bölgesel ve ulusal radyolarda program yapımcılığı ve sunuculuğu, şiir programı, haber spikerliği ve program yönetmenliği yaptı. 
2001 yılında ilk kitabı olan ” Seni İçimden Terk Ediyorum” adlı eseri yazdı. Şiirle başladığı edebiyat yolculuğu, roman, deneme ve hikaye kitaplarıyla devam etti. Yayınlanmış 20’in üzerinde eserle milyonlarca kitapsevere ulaştı. Başta üniversiteler olmak üzere pek çok kurum ve kuruluştan ödüller aldı. 
Eserleri arasında Yaralı, Araz, Bambaşka, Başka – Ayrılık Ayrı, Aşk Bitişik Yazılır, Beni Susarken Bölme, Bukre, Eyvallah, Kaptanın Aşk Defteri,  Kayıp Yüzyılın Prensesi, Kıyısızlar, Mavi Ev, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Seni İçimden Terk Ediyorum, Söz, Susacak Var, Vazgeçtim yer alıyor.

Editör: TE Bilişim