Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl 2. si düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Cuma akşamı Yeni Mahalle – Atatürk Mahallesi final maçıyla sona erdi.
Heyecanlı, bol gollü, birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı turnuvanın şampiyonu Yeni Mahalle takımını 4-1’ lik skorla yenen Atatürk Mahallesi oldu.
Turnuva boyunca çekişmeli maçların yaşandığı Samandağ İlçe Stadı final maçında yoğun ve coşkulu kalabalığa ev sahipliği yaptı. Final maçını CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Timurlenk Bozoğlan, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş izledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Boğday final maçında sahada ter döktü.
Maç sonunda protokol üyeleri tarafından turnuvanın ödülleri takdim edildi.
En iyi Taraftar Ödülünü Sutaşı Mahallesi adına Muhtar Nebil Sağaltıcı, En Centilmen takım ödülünü Mağaracık Mahallesi adına takım kaptanı Eser Paşa, turnuvanın en iyi futbolcusu ödülünü Atatürk Mahallesi’ndan Süleyman Şeb, turnuvanın 2. lik kupasını Yeni Mahalle takımı alırken, Şampiyonluk Kupası turnuvanın namağlup takımı olarak Atatürk Mahallesi aldı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim