İlçemizde uzun yıllardır giyim sektöründe esnaflık yapan, Turunç Giyim ve Terzi sahibi Rifat Turunç, gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Rifat Turunç, Kombin Park(Koton) Mağaza Sahibi Ali Eryılmaz ve Denge Giyim Mağazası sahibi Selim Beyaz’ı işyerlerinde ziyaret ederek giyim sektöründe yaşanan sorunlarla alakalı sohbet etti. Turunç, ilçemizde terzilik ve giyim sektöründe faaliyet gösteren esnafın pandemiyle beraber çok ciddi sıkıntılar yaşadığını belirtti.
Turunç, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafın ekonomik kriz, pandemi süreci ve sonrasında zor zamanlar geçirdiğini belirterek ”Samandağ’ında birçok esnaf bu durumdan kaynaklı olarak kepenk kapattı. Biz esnaflarımızın bu durumu yaşamasını istemiyoruz. Esnafımıza destek olacak adımların atılmasını istiyoruz. Bunun yanı sıra biz esnafların da yaşanan sorunlar karşısında birbirleriyle dayanışma içerisinde olması önemli diye düşünüyorum. Bu anlamda esnaf arkadaşlarımıza gerçekleştirdiğim ziyaretlerde sorunlarımızı masaya yatırıyor, çözüm önerilerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sorunlarımızı el birliği içerisinde çözebileceğimize olan inancımla tüm esnaf arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim