İlçemizde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Novpak Kimya Temizlik Maddeleri İmalat & Toptan Satış Şirketi, Zübeyde Hanım Ortaokulu’ na temizlik maddesi bağışında bulundu.
Şirket yetkilileri tarafından, Zübeyde Hanım Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Rifat Turunç’un girişimleriyle, pandemi sürecinde daha da fazla ihtiyaç duyulan çeşitli temizlik malzemeleri okula teslim edildi. 
Okul Aile Birliği Başkanı Rifat Turunç, taleplerine duyarsız kalmayan Novpak Şirket yetkililerine teşekkür ederek “Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi için sınıflarımızın ve okulumuzun temizliği bizim için her zaman ön plandaydı. Hijyenik ve temiz bir ortam içinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde daha da önemli bir hale geldi. Okul Aile Birliği olarak okulumuza temizlik malzemesi desteği sağlamak için Novpak yetkilileriyle yaptığımız görüşme sonucu talebimizi olumlu karşılamış ve eğitime bu yönüyle destekte bulunmayı kabul etmişlerdir. Bu gün de temizlik malzemelerini okulumuza teslim ettiler. Bu konuda duyarlı davranarak okulumuza katkıda bulunan Novpak Yetkilisi Sayın Sezer Özçelik’ e okulumuz adına teşekkür ederiz. “dedi.

Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim