İlçemizde yaklaşık 33 yıldır giyim sektöründe hizmet veren Turunç Giyim ve Terzi sahibi Rifat Turunç, 2022 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Samandağ Terziler ve Konfeksiyoncular Odası seçimleri için aday olduğunu açıkladı.      
Bir süredir gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdüren Rifat Turunç, Terzi Edip Yatkın ile Garibe Giyim Sahipleri Mecit ve Garibe Boğday’ı ziyaret etti.
Turunç, adaylığını Samandağ Terziler Odası kurucularından ve 1974- 1978 yılları arasında başkanlık yapan Terzi Edip Yatkın’ı ziyareti sırasında açıkladı. 
Turunç, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada “Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizde ilçemiz ekonomisinin belkemiği olarak değerlendirdiğimiz esnafımızın yaşadığı acı tablo bizleri bir kez daha düşündürmüştür. Pandemi döneminde ve artan döviz kuru karşısında ezilen meslektaşlarımızın sorunları karşısında, odamızı daha aktif hale getirmek, Terziler odası olarak üye esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde dayanışarak yaşadığı sorunlara bir nebze de olsa çare olabilmek için önümüzdeki aylarda yapılacak seçimlerde aday olmaya karar verdim.” ifadelerine yer verdi.
Terzi Edip Yatkın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeniliğin ve değişimin her zaman iyi olduğunu belirterek, Turunç’a çalışmalarında başarılar diledi.
Turunç, Garibe Giyim Sahipleri Mecit ve Garibe Boğday’ı da ziyaret ederek önümüzdeki aylarda yapılacak Terziler Odası Başkanlığına aday olduğunu, ifade ederek “Değerli üyelerimizin teveccühü ile göreve geldiğimiz takdirde, işi darda olana yardımcı olmak, mevcut işlerinin daha iyi hale gelmesini sağlamak, hızla değişen ve gelişen çağımızda üyelerimizin desteklenmesini sağlamak için çalışılacağız. ”dedi.
Garibe Giyim Sahiplerinden Mecit Boğday “ Değerli Ustamız Sayın Rifat Turunç’un oda başkanlığına adaylık açıklamasını memnuniyetle karşıladık. Adaylığını destekliyor ve kendisine başarılar diliyorum. “ dedi.
Foto- Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim