Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 
Hatay Büyükşehir Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen olağan genel kurul öncesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. 
Divan başkanlığını Ahmet Dolgun’un yaptığı genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, dernek tahmini bütçesi okunup görüşülmesinin ardından oy birliğiyle kabul edildi.   Dernek organlarının seçilip ve oylanmasının ardından, yeniden başkan seçilen Adnan Taş, kısa bir konuşma yaparak, derneğin genel kurulu hayırlı olmasını diledi ve yönetime seçilen arkadaşlarla Hatay’ı uluslararası arenada en iyi şekilde tanıtmak için somut adımlar atmaya devam edeceklerini vurguladı.  Çalışmalar hususunda birlik ve beraberliğe vurgu yapan Taş, genel kurula katılım gösteren üyelere ve emeği geçenlere teşekkür etti.   Yeniden başkan seçilen Adnan Taş’ın yanı sıra Necmettin Çolak, Mehmet Çaparali, Hasibe Özkaya, Gülden Çiçek, Rüştü Mullaoğlu ve Garip Polat asil yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.   
 Foto-Haber:Uğur Hüzmeli
 

Editör: TE Bilişim