Hatay’ın yetiştirdiği genç doktorlardan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ünal Paltacı, Özel 100. Yıl Samandağ Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Hastane yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ünal Paltacı, Hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır. 100. Yıl Sağlık Grubu Özel Samandağ Hastanemiz, alanında deneyimli uzman doktorları, deneyimli sağlık personeli, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri, yenilenen modern fiziksel mekânları, konforlu hasta odaları, hasta odaklı hizmet anlayışı ve kalite politikası ile sağlık hizmetine ihtiyaç duyan herkese hizmet veriyor.  Bölgenin en iyi sağlık kurumların biri olan Hastanemiz, hiçbir ayrım gözetmeksizin ihtiyaç duyan herkese en iyi sağlık hizmetini en duyarlı şekilde verebilmek için etkili, verimli, şeffaf bir çalışma kültürü inşa etmeyi; bu değerlerin her bir çalışanımıza yol gösterici olmasını sorumluluğu kabul ediyor. Bu motivasyonla hekim kadromuzu genişletiyor, yüreklere dokunmak için çalışıyoruz. Sizlere güzel haberler vermeye devam edeceğiz. " ifadelerine yer verildi” ifadelerine yer verildi.

Uzm. Dr. Ünal Paltacı; 2005 yılında Mersin Üniversitesi  Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2016 yıllında Başkent Üniversitesi Tıp Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2016 – 2018 Kastamonu Devlet Hastanesi’nde 2018 – 2020 Hatay Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. 2020 yıllında itibaren Hatay’ın çeşitli özel hastanelerinde görev aldı.
Türk Tabipler birliği üyesidir.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim