Samandağ İlçe CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber Yüksek Öğrenim kurumlarına Giriş Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. 
Berber CHP ilçe kadın kolları yönetimi ve üyeleri adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 
"YKS sınav sonucu 28.07.2021 tarihinde açıklandı.
YKS sınavında 2020/2021 yıllarında yaşanan pandemi sürecinde bütün öğrencilerimiz eğitimlerini zor şartlarda düzenli alamadılar. Binlerce öğrenci üniversitede okuyabilmek için büyük gayret sarfettiler. Öğretmenlerimiz, okul idaresi zor şartlar altında öğrencilerimize eğitim vermeye çalıştılar. Bütün öğretmenlerimize ve okul idaresine emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde bir milyon öğrenci kardeşlerimiz üniversiteye yerleşemeyecek. Güzel bir performansla gelecek yıllarda üniversiteye yerleşebilirler. Sınavda başarı gösteren bütün öğrenci kardeşlerimizi ve velilerimizi Samandağ CHP ilçe kadın kolları yönetimi ve üyelerimiz adına tebrik ediyoruz. 
     Siz gençler bizler için üniversite sınav sonucundan daha değerlisiniz. Ümidinizi ve azminizi asla kaybetmeyiniz. Gelecek sizlersiniz. Bu dünyada hepinizin hayalinizi ve geleceğe yapacağınız mesleki yatırıma ihtiyacımız vardır. "
 

Editör: TE Bilişim