Vali Rahmi Doğan,  Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bereketin, huzurun, manevi duyguların, hoşgörü ve paylaşmanın, en yoğun yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Kurban bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.
Sevgili hemşehrilerim; Uzakta yaşamakta olan sevdikleri ile bayramı birlikte yaşamak amacıyla yola çıkacak olan sürücülerimizden, bayram sevincini, sevdikleri ve bizler açısından hüzne dönüştürmemeleri için trafik kurallarına riayet ederek azami düzeyde dikkat etmelerini rica ediyorum.
Ayrıca vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için güvenlik güçlerimiz; insan ve çevre sağlığının korunması için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
Herkesin sevdikleri ile beraber olabileceği, büyüklerimizin ziyaret edildiği, kimsesizlerin ve çocukların sevindirildiği bir bayram geçirilmesi temennisiyle tüm mesai arkadaşlarım ile ailelerin ve bütün hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim