İlçemiz Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi Shell Petrol karşısında bulunan Vedat ve Ali Rıdvaoğulları’nın sahibi olduğu Vera Arçelik mağazası törenle hizmete girdi.
 Son derece modern bir tasarımla hazırlanan beyaz eşyanın vazgeçilmez isimlerinden Arçelik’in yeni teknoloji ürünlerin sergilendiği mağaza açılışa katılan davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 
Açılış törenine İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Fatih Bildik, Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Kartaler, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Karaçay Jandarma Karakol Komutanı İzzet Ali Altıntaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü. Uzay Fırıncı, Uzunbağ Mahalle Muhtarı Seyfettin Genç, Arçelik Bölge Müdürü Ersan Demirkıran, Grup Satış Müdürü Murat Bana, Bayi Yönetmeni Serhat Mithat, Kıdemli Bölge Eğitmeni Ersin Karabulut, Belediye Meclis Üyeleri, İş İnsanları ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılış töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Murat Kütük, açılışa katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulundu. Kaymakam Kütük, konuşmasında  “Vedat Bey ile bizim geldiğimizden bu yana güzel bir dostluğumuz var, kendimi ev sahibi addediyorum. Onun adına, sizlere, hepinize hoş geldiniz diyorum. İlimizde, bu ikinci Arçelik şubemiz. Tabi ki böyle sıkıntılı bir dönemde yatırımlara girişmek oldukça cesaret isteyen bir iş.  Biz, bu cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Gerek insan olarak gerekse sundukları ürünün kalitesi olarak Arçelik dünya çapında bir markaya dönüşmüş durumda, dünyanın her yerinde, İngiltere’ye kadar, ürünlerini piyasaya süren bir ulusal bir gururumuz oldu. Tabi ki diğer markalarımız da güzel ama Arçelik bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Biz, bu işletmenin ilçemize güzellikler sunmasını, iyi bir hizmet kalitesi vermesini temenni ediyoruz. Burada başarılar diliyoruz. Helal, bol kazançlar nasip etsin Allah diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
  
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz açılışa katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak konuşmasında “Sayın kaymakamımızın da ifade ettiği üzere, Arçelik için bir şey söylemeye gerek yok, kendini sadece Türkiye’de değil bütün dünyada kabul ettirmiş bir firma. Böyle bir nitelikli firmadan, Samandağ’da hizmet üretmekten, vatandaşlarımıza kaliteli ürün satışı yapmasından kaynaklı bir memnuniyetimiz var. Tabi bir istihdamdır aynı zamanda. İlçemize ayrı bir renk ayrı bir güzellik katacağına inanıyorum. Hem Vedat Bey’e hem onun ortaklarına Samandağ’ımıza böyle nitelikli bir iş yerini kazandırdığı için belediye başkanı olarak kendilerine teşekkür ediyorum. İşletmenin hem kendilerine hem de ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.
Vera Ticaret sahipleri adına Vedat Rıdvanoğulları, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Dayanıklı tüketim sektörünün lider kuruluşu Arçelik, yenilikçi ve dinamik yapısıyla yarım asrı geçen bir sürede tüketicinin yaşam standardını pozitif etkileyen bir marka olmayı başardı. Vera Arçelik yeni mağazamızda yeni  konseptiyle Samandağ halkını hizmet vermekten büyük onur duyduk. tüketicilerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde üst düzey kişisel deneyim imkanı ve müşterinin alışveriş yaparken keyif alacağı yaşam alanları sunan yeni mağazamızda müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler tarafından mağaza gezildi, hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim