İlçemiz de sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin yanı sıra bazı cadde ve sokaklarda uzun süredir yanmayan sokak lambaları vatandaşların tepkisine neden oluyor.
 Atatürk Mahallesi Sait Karaali Caddesi’nde yaklaşık bir aydır yanmayan sokak lambaları ilçemiz esnaflarından Yok Yok Market sahibi Münir Bireyşoğlu’nu isyan ettirdi.
Cadde üzerinde evi ve işyeri bulunan Münir Bireyşoğlu, 21. Yüzyıl uzay çağında hala Samandağ’ da elektrikle ilgili sorunu yaşıyor olmalarından ve sorunun çözümü için muhatap bulamamaktan dolayı şikayetini dile getirdi. Bireyşoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada “Hükümet Konağının karşısında, merkezi bir yer olan ve aynı zamanda cadde içerisinde Cami bulunan Sait Karaali caddesinin başından sonuna kadar sokak lambaları çalışmamaktadır. Mütemadiyen TEDAŞ’ı aramamıza rağmen telefon başında saatlerce beklemekte ve hiçbir cevap alamamaktayız. Lütfen artık bu sorunu çözün ve lambalarımız yansın. Eğer paranız yoksa Bireyşoğlu Yok Yok hipermarket’ gelin lambaların parasını vereceğim ama lütfen sokak lambalarımızı takın.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim