Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediye yönetiminin İl merkezinde fuar alanının da içinde bulunduğu yerin satış kararının ardından suç duyurusunda bulunmak için müracaatlarını yaptıklarını ifade etti.
Yeşildal, mecliste ve encümende Cumhur İttifakı olarak muhalefet şerhi koyduklarını söyleyerek satış girişiminin akıl tutulması olduğunu ifade etti.
İl Başkanı Yeşildal açıklamasında “Büyükşehir yönetimi; Büyükşehir Meclisinde iki kez ret edilmesine rağmen haksız ve hukuksuz bir şekilde İl merkezinin tek fuar alanının da içinde bulunduğu şehrin nefes alacağı değerlerini bu defa bir bir değil, toptan satmaya çalışmaktadır. 
Bu haksız ve hukuksuz karara karşı Cumhur İttifakı olarak mecliste ve encümende muhalefet şerhi koyduk ve ilgililer hakkında görevi suiistimal ve kötüye kullanma suçları dahil suç duyurusunda bulunma ve ayrıca bu işlemlerin yürütülmesinin durdurulması ve iptali istemiyle bağımsız Türk yargısına müracaatlarımızı yapmaktayız. 
Şehrin tüm dinamiklerinin karşı çıktığı bu akıl tutulmasına karşı her türlü mücadeleyi vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bu uygulamaya imza atanlardan Aziz Milletimiz hesabını soracaktır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verdi. 

Editör: TE Bilişim