Uzun zamandır Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mahmut Hocaoğulları arasında yaşanan gerginlik ve tartışma kamuoyunu meşgul ediyor.
Karşılıklı yapılan açıklamalarda suçlamalar birbirlerine saldırı yapıldığı yönünde ithamlara kadar vardı.
Samandağ’ın adını böylesine kötü bir şekilde lanse eden ve hatta ülke gündemine giren bir olay yaşandı mı hatırlamıyoruz. 
Samandağ daha ziyade adını barış, huzur ve kardeşlik şehri olarak duyurmuşken bunu çok güzel bir şekilde baltalayan sayın iki yöneticimizi de ayakta alkışlıyoruz.  
Bunca sorunla boğuşan halkın gündemi sizin küçük hesaplarınıza kurban edilemez.
Bir belediye başkanı ve bir kooperatif başkanının halkın huzurunu bu şekilde zedeleyerek, gerginlik yaratması Samandağ adına utanılması gereken bir durumdur.
Sanayi sitesi ile ilgili bir problem varsa belediye başkanının yapması gereken tüm esnafı kapsayacak bir çözüm üreterek, vatandaşı kırıp dökmeden yeni bir sanayi sitesi için kolları sıvamak olmalıdır.
Keza bir kooperatif başkanının da yapması gereken esnafın huzurunu gözeterek böylesi bir ekonomik buhranda dayanışma ve birliği örgütleyerek sorunlarına çare olmaktır.
Kimse Samandağ adını basit hesapları için kirletemez. Halkı bölen birbirine düşman eden açıklamalarınıza ve davranışlara bir an önce son vermeniz daha hayırlı olacaktır. Bu tartışmaların ve gerginliğin sonunda kimseye ekmek çıkmaz yeter artık!!
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim