Zeki Karataş(Nesli) Anısına oğulları ÖVDER Başkanı Arkadaş Karataş ve Ağıt Karataş tarafından Tekebaşı Ortaokuluna yaptırılan kütüphane törenle açıldı.
Açılış törenine İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Tahsin Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, Tekebaşı Mahalle Muhtarı İsmail Özçellik, Ak Parti İl Delegesi ve İrfan Sürücü Kursu Kurucusu Hülya Balıkçı, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük  “Bugün açılışını yaptığımız zenginleştirilmiş kütüphanenin öğrencilerimizin eğitim ve kültür hayatlarına hayırlı olmasını, kütüphanemizin zenginleştirilmesi için vatandaşlarımızı kitap bağışına davet ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarı; emek ve özveri ister.” dedi. Hayırseverlere bağışlarından dolayı teşekkür etti.
ÖVDER Başkanı Karataş, açılışa katılan herkese Zeki Karataş ailesi olarak teşekkür ederek “Babamızın doğup büyüdüğü mahallede anısına Kütüphane yaptırmanın onurunu yaşıyoruz..
Tüm öğrencilerimizin faydalanabileceği, özellikle YKS ve LGS öğrencilerinin ders çalışabilecekleri, kitap okuyabilecekleri ve başarılarına başarı katacakları temennisiyle hayırlı olsun.” dedi.   
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim