(AYDIN)- Türkiye’nin ilk arama kurtarma derneği AKUT'un bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT ile El Ele’ yarışmasında ödüller, sahiplerini buldu.

Tarihi Kervansaray'da düzenlenen yarışmaya, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, AKUT Kuşadası Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, AKUT İkinci Başkanı Esra Üstünkaya, Proje ve Kaynak Yaratma Bölüm Sorumlusu Saliha Sönmez, yarışmada dereceye giren çocuklar ve aileleri katıldı. Yarışmada, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak ve AKUT gönüllülerinin deprem zamanı yürüttüğü çalışmalara dikkat çekmek için ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yazdığı mektuplar okundu.

KUŞADASI BELEDİYESİ AKUT İLE HER ZAMAN DAYANIŞMA İÇİNDE

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDE KURBAN SATIŞ YERLERİ KURA İLE BELİRLENDİ İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDE KURBAN SATIŞ YERLERİ KURA İLE BELİRLENDİ

Yarışmada konuşan AKUT Kuşadası Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, “Kurulduğu yıldan beri özveriyle çalışan ekibimiz, birçok alanda gönüllülük ile topluma hizmet vermektedir. Geleceğimizin temsili çocuklarımız da bizlerin en hassas noktasıdır. Emek verip yarışmamıza katılmış tüm öğrencilerimize ve velilere teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, her zaman dayanışmamızı sürdürdüğümüz Kuşadası Belediyesi ve Başkan Ömer Günel’e teşekkür ediyorum. AKUT varsa hayat var” dedi.

YARIŞMADA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

‘Haydi Gençler, Haydi Çocuklar AKUT ile El Ele’ yarışmasında dereceye giren çocuklara, Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Kuşadası AKUT Ekip Lideri Tağmaç Saraçoğlu, Akut İkinci Başkanı Esra Üstünkaya ve Proje ve Kaynak Yaratma Bölüm Sorumlusu Saliha Dönmez tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Kaynak: anka