(ESKİŞEHİR) - Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinde yaşayan Türk öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu heyet, Eskişehir’i ziyaret ederek, şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini yerinde gördü. 

KONAK BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNESİNİ ZİYARET ETTİ KONAK BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNESİNİ ZİYARET ETTİ

Eskişehir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ESBALGÖÇ) düzenlediği etkinlik kapsamında aralarında Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinde yaşayan Türk öğrenciler ile ailelerinin de bulunduğu heyet, iki günlük Eskişehir gezisi için şehre geldi. 

Heyette Batı Trakya Encümenler Birliği Denetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Gagali, Okul Aile Birliği Başkanı Refiye Bekir, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Hatice Recep, İclal Ahmet, Aslı Mustafa, Febiha Mustafa, Ali Süleyman Enise Hacı Osman yer aldı.

Tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan tematik müzeleri gezen öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Ayşe Ünlüce, misafirleri kentte görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kalabalık heyet ile bir süre sohbet etti. Gezi programı Eskişehir’in tarihi ve turistik merkezlerinin gezilmesi ile tamamlandı.

Kaynak: anka