Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çankaya Belediye Başkan adayı İrfan Değirmenci, "İki ihtimal var; TİP ve onun göreve gelmek için heyecanlı kadroları ve başkan adayı İrfan Değirmenci kazanacak. Ya da CHP'nin 30 yılı aşkın süredir devam eden mevcut yönetim anlayışı kazanacak" dedi.

İrfan Değirmenci, ANKA Haber Ajansı'nı ziyaret etti. Seçim çalışmalarında sona yaklaşırken bir değerlendirme yapan Değirmenci, şunları söyledi:

"Bu dakikadan sonra, kampanyaya başladığımız ilk gün gelen sorular vardı artık o sorular gelmiyor. 'Oyları bölmüyor musunuz' soruları vardı. Kenidimizi Çankaya'da çok net anlatabildik. Oylar ikiye değil, üçe de bölünse yine aradan AKP, MHP bloğunun adayının sıyrılma ihtimali ve riski yok. Gönül rahatlığıyla oy kullanacaklar. İki ihtimal var; TİP ve onun göreve gelmek için heyecanlı kadroları ve başkan adayı İrfan Değirmenci kazanacak. Ya da CHP'nin 30 yılı aşkın süredir devam eden mevcut yönetim anlayışı kazanacak.

"EMEKLİLER BU SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEYECEKLER"

Çankaya bir öğrenci ilçesi. 100 bin üniversite öğrencimiz var ve o üniversite öğrencileriyle zaten kampanyanın en başından beri beraberiz. En temel insani ihtiyaçlar; barınma, karnını doyurma gibi ihtiyaçlar dahi bugün mesele halindeyse Çankaya'da, belediyenin yapması gereken çok şey var.

Emekliler bu seçimin kaderini belirleyecekler. Emekliler çok zor durumda. İnsani yaşama koşulları dahi karşılanamaz vaziyette. Sokağa çıktıklarında nereye gideceklerini bilemez, öfkeli halde dolaşır vaziyetteler. Belediyenin yapacağı çok şey var. Biz, Çankaya'nın yaş almış, tecrübeli sakinlerine de hak ettikleri hayatı sunmak için belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceğiz."

İrfan Değirmenci, Çankayalı komşularına bir mektup yazdığını, bu mektubu 48 saat sonra okuyacakalarını da sözlerine ekledi.

 

 MSB: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 3 PKK/YPG’Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ” MSB: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 3 PKK/YPG’Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

 

Kaynak: anka