22:04 GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu, "Bugün itibariyle birbirimize sarılarak, yaralarımızı saracağız. Ondan sonra da Allah’ın izniyle iktidar yolculuğunu yine ağabeyim Koray Aydın ve kardeşim Tolga Akalın ile ve bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğumuza devam edeceğiz" dedi.

22:00 GÜNDEM

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongresi'nde yeni genel başkan İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu oldu. Dervişoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı seçilmesini değerlendiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İyi insanların partisi yeni bir yol çiziyor kendisine... Müsavat beye hayırlı olsun" dedi.

21:21 GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in aday olmadığı Olağanüstü kurultayda  Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkanlık için yarıştı. 3. turda 611 oy alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu.

21:10 GÜNDEM

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde, havacılığa ilgi duyan vatandaşlarla bir araya geldi. Tim lideri Binbaşı Hasan Kocabaş, "Burada gördüğümüz gençler inşallah ileride HÜRJET'ler ile bu işi yapıyor olacaklar. Biz de onlara bu görevi devredip keyifle onları izlemek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

20:31 GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Londra'da Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Yerapetritis ile görüştüğünü duyurdu.

19:56 GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Günay Kodaz, kendisine oy verenlerin üçüncü turda Koray Aydın'ı desteklemesini istedi. Kodaz, "Ben oyumu Koray Aydın’a verdim. Yanımdaki ikinci kişiye de Koray Aydın’a oy verdirdim. Bana oy veren üçüncü kişi kimse lütfen Koray Abi’ye oy versin" dedi.

19:48 GÜNDEM

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisine “Atom karınca” lakabının hatırlatılması üzerine "Yeniden ‘atom karınca’ diyorlarsa o iyi bir şey" diye karşılık verdi.

19:21 GÜNDEM

İYİ Parti'nin seçimli olağanüstü kurultayı ATO Congresium Salonu’nda sürüyor. Genel başkanlık seçiminin ikinci turunda salt çoğunluğu sağlayan aday olmadı, seçim üçüncü tura kaldı.

19:07 GÜNDEM

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nin okul öncesi eğitimle ilgili müfredatına göre, 57-68 aylık çocuklara hayatında sadeliği tercih etmesi, gösterişten kaçınması, liyakata önem vermesi, inancına uygun ürünler satın alması  ve sahip olduğu inancın gereklerini yerine getirmesi öğretilecek.

19:06 GÜNDEM

5 yaşındaki Edanur Gezer'in Küçükçekmece'de Menekşe Sahil Parkı’nda su birikintisine düşerek boğulması üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklama yaptı. Açıklamada “İBB de olayla ilgili kendi bünyesinde idari soruşturma başlattı. Sorumlulukları olan personelin ifadeleri alındı. Çalışma yapılan alanın etrafında güvenlik tedbiri alınıp alınmadığıyla ilgili soruşturma başlatıldı” denildi.