İlçemiz Atatürk Mahallesi Korutürk Caddesi üzerinde hizmete giren Bonkör Fastfood Büfe törenle hizmete girdi.
Genç girişimci Yusuf Berber’e ait atıştırmalık, ayaküstü yemekler ve sıcak, soğuk içecekler konusunda Samandağ halkına hizmet verecek olan Bonkör Büfe’nin açılışına CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yahya Onur Berber ve çok sayıda davetli katıldı. 
Genç girişimci Yusuf Berber, açılışta yaptığı konuşmada “İşyerimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. İşyerimizin hazırlanmasında çok büyük emekleri olan Mimar İpek Berber’e, aile üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor tekrar hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Açılışta daha sonra konuşma yapan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda genç girişimci Yusuf Berber’in yengesi olan Yüksel Berber “Bu güzel havada çok güzel bir işletmenin açılışını yapıyoruz. Genç girişimci, yeğenim Yusuf Berber’e işletmesinde başarılar diliyorum Bonqör Büfe’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kadınlarımızın çayını kahvesini içebileceği güzel bir işletme. Genç girişimci olarak bütün gençlerin yolu inşallah açık olsun. Tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim