(ANKARA) - Çankaya Belediyesi, vatandaşlara 2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Çankaya Belediyesi tarafından Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflere ilk taksitlerinin son gününün 31 Mayıs 2024 olduğunu hatırlatıldı. Vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri konusunda uyarıda bulunan Çankaya Belediyesi, vatandaşlara banka ve belediyenin internet sayfasından online vezne yoluyla da ödeme imkanı sunuyor.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

E-BELEDİYE VE BANKA YOLUYLA ÖDEME İMKANI

Çankayalı vergi mükellefleri, tahsilat bürolarının yanı sıra 'ebelediye.cankaya.bel.tr' ile Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden 31 Mayıs’a kadar ödemelerini yapabilecek. Dileyenler, 2024 yılına ait Çevre ve Temizlik Vergisi’nin tamamını ödeyebilecek. Vatandaşlar semtlerde bulunan tahsilat bürolarında hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında; Kızılay’da bulunan Çankaya Belediye Başkanlığı binasında ise 08.00-17.00 saatleri arasında vergilerini yatırabilecek. 

 

Kaynak: anka