“Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş” “Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş”

Samandağ Gülbahar Halk Korosu, depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin anısına düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti.            
Eğitimci, Şef Gönül Beyaz öncülüğünde gerçekleştirilecek konser 24 Kasım 2023 Cuma günü 
Deniz- Çevlik Sahil Yolu üzerinde bulunan Truva Life Otel Restaurantında gerçekleştirilecek.
Depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimiz anısına “Yas Vakti” adıyla gerçekleştirilecek konsere kendisi de bir eğitimci olan ve depremde çok sevdiği ablasını kaybeden Samandağ Gülbahar Halk Korosu Kurucusu, Şef Gönül Beyaz, düzenledikleri konsere tüm vatandaşları davet etti.
Koro Kurucu Şefi Gönül Beyaz, davetinde  “Şubat ayında yaşadığımız büyük felaketin ardından acılarımız bir nebze de olsa hafifletmek adına Samandağ Gülbahar Halk Korosu olarak çalışmalarımıza yeniden başladık. Depremde anne- babasını kaybetmiş çocuklar yararına yurdumuzun çeşitli yerlerinde konserler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Biliyorsunuz ben de bir eğitimci, bir öğretmenim ve koromuzda da öğretmen arkadaşlarımız yer alıyor. Depremde öğretmen arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan hayatını kaybedenler oldu. Bu dostlarımız, anneydi, babaydı, evlattı ve en önemlisi ilçemizin bir değeriydi. “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla onların anısına itafen bir konser gerçekleştireceğiz. Konserimiz Truva Life Otel’de 24 Kasım Cuma günü saat 19: 00’ da gerçekleşecek “Yas Vakti” adını verdiğimiz bu konsere tüm halkımızı bekliyoruz. Depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimiz başta olmak üzere, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları Şad Olsun.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları