Emir Onur Can’a ait ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi İngiliz Okulu Caddesi 29/2 Tuncay Karaali Apartmanı Arçelik Yetkili Servisi yanında bulunan “Emir Hair Design Studio” törenle hizmete girdi.
Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen açılış törenine Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz ve çok sayıda davetli katıldı.
Müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak benimsenen Emir Hair Design Studio renklendirme, kesim, boya, ombre, röfle,  mikro kaynak, ters kaynak, makyaj gibi birçok hizmeti sunarken, kalite ve estetiği bir araya getirerek; modern dekoru ve hijyenik ortamıyla sizleri güzeliğinize güzellik katmaya davet ediyor.
İşletme sahibi Emir Onur Can, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Samandağ’ da saçlarınızdan başlayan bir farkındalık yaratmaya ben ve profesyonel ekibim hazırız. Stil, bir kadının en çarpıcı özelliğidir. Sizin kim olduğunuzu en güçlü ifade eden şey stilinizdir. Saçlar ise geçmişten günümüze stilin belirleyici unsurudur. Saç modellerine isimlerini vermiş aktrisleri, aktörleri hepimiz biliriz. Grace Kelly topuzu, Meg Ryan, Prenses Diana katlı kısa kesimleri gibi. Stilinizi yaratmada ve en doğru şekilde uygulamanızda sizin yanınızdaki kişi kuaförünüz ve ekibidir. Emir Hair Design Studio ile güzelliğin sizler için değerini bilen ve beklentileri karşılamak adına büyük bir özen gösteren profesyonel hizmeti ile yepyeni biri olacak, göz alıcı bir değişime merhaba diyeceksiniz. İletişim ve randevu için, 0534 718 6909 ve ya 0326 512 78 77 no’ lu telefonlardan bize ulaşabilir. emir_hair_design_studio instagram hesabından çalışmalarımızı takip edebilirsiniz. Değişime saçlarından başlamak isteyen herkesi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim