“Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş” “Pardon Bizim Size Yeteri Kadar Konut Yapacak Kamu Arazimiz Yokmuş”

Gazetemizde uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Güney Cuma Can, düzenlenen törenle avukatlık ruhsatnamesini aldı ve cübbesini giydi.
Toplumu ilgilendiren konularda aydınlatıcı, yasalar çerçevesinde yol gösterici yazılar paylaşan Güney Cuma Can, 2004 yılında Hukuk fakültesi mezunu olmuştu.
Devlet Hava Meydanları işletmesinde havacılık bilgi yönetimi uzmanı olarak çalışan Güney Cuma Can Hatay Barosunda stajını tamamlayarak Avukatlık ruhsatname ve cübbesini Hatay Barosu Eski Başkanı Ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Cihat Açıkalın Ve Hatay Barosu Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu'ndan Aldı.
ÜÇ AVUKAT RUHSATNAMESİNİ ALDI
Hatay Adliyesinde gerçekleştirilen törende Avukatlık stajını tamamlayan Güney Cuma Can ile beraber Burak Tohma ve Cihan Kabaali ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu’nun elinden aldı.
Düzenlenen törene; Can, Tohma ve Kabaali’nin aileleri, yakınları, Hatay Barosu Eski Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Cihat Açıkalın’ın yanı sıra çok sayıda meslektaşları katıldı.
Tören; 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden avukatların anısına saygı duruşu yapılmasıyla başladı. 
Güney Cuma Can, Burak Tohma ve Cihan Kabaali’nin avukatlık yemini etmesinin ardından Can’ın cübbesini Hatay Barosu Eski Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Cihat Açıkalın giydirdi.
Burak Tohma’ya cübbesini Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Cihan Kabaali’ye cübbesini Av. Ertan Özürk gidirdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları