Depremzede Haberleri

Depremzede haberleri ve güncel Depremzede gelişmeleri, Depremzede ile ilgili tüm video, Depremzede fotoğrafları ve Depremzede haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, depremzedelerin yaşamakta olduğu konut ve kira yardımları sorununa dair basın açıklaması yaptı.

Yerel

Hatay Valiliği, il genelinde etkili olan sağanak nedeniyle kriz masası oluşturulduğunu bildirdi.

Yerel

Samandağ’da yaptığı hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren İş insanı Mühendis Suphi Güzey, bu kez ilçemizde görev yapan öğretmenleri unutmadı.

Yerel

Samandağ Kadın Dayanışma Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikte kadınlarla bir araya geldi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’daki orta hasarlı binaları güçlendirme masraflarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, esnaf ve sanatkarların Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine olan kredi borçlarının 1 yıl...

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’daki depremzede yurttaşların ruh sağlığı durumlarına ilişkin araştırma önergesi verdi.

Yerel

Hatay Depremzede Derneği, hazırlamış olduğu “Depremin 1. yılında Hatay Raporu” nu Hatay’da görev yapan basın mensupları ile paylaştı.

Yerel

Hatay Valiliği koordinesinde hayata geçirilen “Konteyner Kentlerde Kalan Kadınlara Yönelik Sayacılık Kursu” verilmesine yönelik protokol törenle imzalandı.

Yerel

Hatay Depremzede Derneği, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde, ‘Hatay Depreminin 1. Yılı Raporu’nu kamuoyuyla paylaştı.

GÜNDEM

Konteyner kentte yaşayan Güllü Kirik, zihinsel engelli oğlunun geçimini sağlamakta güçlük çektiğini belirtti.

GÜNDEM

6 Şubat depremlerinin 1. yılında ANKA Haber Ajansı, Adıyaman’da... Kentte hizmet veren bir eğitim araştırma hastanesi yetersiz kalıyor,