Depremzede Haberleri

Depremzede haberleri ve güncel Depremzede gelişmeleri, Depremzede ile ilgili tüm video, Depremzede fotoğrafları ve Depremzede haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Her yıl 1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında meme kanserinde farkındalık oluşturmak adına çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, hak sahibi depremzedelere aylardır yapılmayan eşya yardımına ilişkin çözüm önerisi olarak kanun teklifi hazırladı.

Yerel

Deprem öncesinde elinden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin yanında duran İskenderun Samandağlılar Derneği (İSSAD) deprem sonrası da desteklerine devam ediyor.

Yerel

Hatay’da depremzede vatandaşlar dağıtılan yorgan, yastık ve nevresimlerin kenar kısmında kendi tabirleriyle çip buldular.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, depremzedeler için inşa edilen konut projeleri hakkında önemli iddialarda bulundu.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, okullarda verilen ücretsiz sağlıklı yemeklerin yeniden başlatılması çağrısıyla basın açıklaması yaptı.

Yerel

Hatay/ Samandağ, 6 ve 20 Şubat 2023’te yaşadığımız depremlerde ağır yıkım alan ilçelerin başında yer alıyor.

Yerel

Hatay/Samandağ'da deprem sonrası kurulan Kadın Yaşam Merkezi yaptığı çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle depremzedelerin yaşamına dokunmaya devam ediyor.

Yerel

NOW TV ve Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile depremzede çocukların eğitimi için televizyonda canlı yayın gerçekleştirilecek.

Yerel

Samandağlı gurbetçimiz Mustafa Şat bu yıl 36.sı düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı finallerinde kulaçlarını Hataylı depremzedeler için atacak.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’da çiftçilerin ekonomik güçlükler nedeniyle ürünlerini ekemez ve geçinemez duruma geldiklerini söyledi.

Yerel

Hatay’da, Şubat depremlerinin üzerinden geçen 18 aya rağmen başta barınma sorunları olmak üzere yaşadıkları birçok sorun için alana çıktı.

Trend Haberler

SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
1