HATAY Haberleri

HATAY haberleri ve güncel HATAY gelişmeleri, HATAY ile ilgili tüm video, HATAY fotoğrafları ve HATAY haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Emin Yoğurtçuoğlu, sosyal medya hesabı X üzerinden, Hatay’da vurulan kuşların videolarını paylaşarak bir açıklama yaptı.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’da Afet Yönetimi ile ilgili görev yapan 111. Dönem Kaymakam Adaylarına başarı belgesi verdi.

Yerel

Hatay Diş Hekimleri Odası 20.Olağan genel kurulunda yapılan seçimlerde yeniden seçilen Başkan Nebil Seyfettin güven tazeleyip mazbatasını aldı.

Yerel

İHD Şubeleri tarafından her ay düzenlenen Barış Nöbeti eylemlerine bu ay da devam edildi.

Yerel

Hatay'ın Defne İlçesinde faaliyet yürüten taş ocaklarına karşı basın açıklaması gerçekleştirildi.

Yerel

"Hatay Tarihi Kent Alanı Master Plan ve Kent Merkezleri Tasarımı" tanıtım toplantısı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, deprem bölgesinde artan çevre sorunlarına ve Hatay’da ÇED raporu zorunluluğunun kaldırılmasına yönelik açıklama yaptı.

Yerel

Hatay’da ormanlık alanlara 1 Mayıs-30 Kasım tarihleri arasında girişler yasaklandı.

Yerel

Hürriyet Sağlık-Sen Hatay’da görevli iki aile hekiminin eksik yatan üç aylık cari ödemesini için Hatay İdare Mahkemesi’nde dava açtı.

Yerel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, aralarında Hatay’ın da olduğu deprem bölgesi dört il ve iki ilçe için son kez olmak üzere...

Yerel

Hatay’ın Defne ilçesinde hizmet veren Ütopya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik...

Yerel

Hatay Tabiatı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç, Kırıkhan mesire alanında işgal ve tahribatın alışkanlık haline geldiğini bildirdi.