HATAY Haberleri

HATAY haberleri ve güncel HATAY gelişmeleri, HATAY ile ilgili tüm video, HATAY fotoğrafları ve HATAY haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Şubat ayında yaşadığımız ilimiz Hatay’da büyük yıkım yaratan deprem, Samandağ’ın var olan sorunlarına yenilerini de eklendi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı 6 Şubat depreminden sonra hasar alan havalimanı yolunun hizmete açıldığını belirtti.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Hatay’da gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ve bölgedeki yurttaşların sorunları hakkında yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Yerel

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsünde sivil girişimle yapılan 100. Yıl Köyü’nün 1. Fazı bugün törenle açılıyor.

Yerel

Hatay/ Samandağ’da Emekçi Kadınlar Derneği tarafından kadın cinayetleri ve şiddete karşı basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Yerel

Hatay/ Defne Orhanlı Mahallesinde kurulmaya çalışılan beton santrali mahalleliyi sokağa döktü.

Yerel

Hatay Voleybol Kadınlar takımı Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig’te karşılaştığı Urfa'nın Viranşehir Voleybol Kadınlar’ı 3-0 gibi net farkla yenmeyi başardı.

Yerel

Hatay/Samandağ’da çevre ve insan sağlığına zarar verdiği gerekçesiyle beton santralinin başka yere taşınmasını isteyenlerin santral sahipleri tarafından hedef gösterilerek tehdit...

Yerel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Lideri Özgür Özel’in “Hatay benim şahsi meselem” sözüne sert tepki gösterdi.

Yerel

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası (TÖB-SEN) Kadın Komisyonu, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde katledilen kadın ve çocuklara dikkat çeken basın...

Yerel

Hatay/Samandağ'da deprem sonrası kurulan Kadın Yaşam Merkezi Dünya Kız Çocukları gününde özel bir etkinliğe imza attı.

Yerel

İnsan Hakları Derneği (İHD), cezaevlerindeki mahpusların tahliyelerini engelleyen İdare ve Gözlem Kurullarının İptal edilmesi talebiyle, basın açıklaması yaptı.

Trend Haberler

SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
1