Lütfü Savaş Haberleri

Lütfü Savaş haberleri ve güncel Lütfü Savaş gelişmeleri, Lütfü Savaş ile ilgili tüm video, Lütfü Savaş fotoğrafları ve Lütfü Savaş haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilme şansı bulamayan eski başkan Lütfü Savaş, veda mesajı yayınladı.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Kırıkhan’da Kaymakamlığının ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında ‘tefeciden borç alınmış’ iddiasında bulunmuştu.

Yerel

CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı seçim çalışmaları kapsamında HBB Başkanı ve CHP HBB Adayı Lütfü Savaş’ın katılımıyla...

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP HBB adayı Lütfü Savaş, Arsuz ilçesinde düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel

Seçim çalışmalarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP HBB adayı Lütfü Savaş, Kırıkhan’da yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  Ankara’dan dönüşünde Erzin’de Hataylılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Yerel

CHP’nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir miting düzenledi.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi aday tanıtım toplantısında adı ilan edilmeyen Hatay Adayı Lütfü Savaş için son kararı verdi.

Yerel

Hatay BB Başkan Adayı olarak Lütfü Savaş’ın açıklanmasının ardından tartışmalar yaşanırken, HBB Başkanlığına aday adayı olan beş isim ortak bir...

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerine devam ediyor ama bu hizmetler her nedense Samandağ’a uğramıyor.