Ziyaret Haberleri

Ziyaret haberleri ve güncel Ziyaret gelişmeleri, Ziyaret ile ilgili tüm video, Ziyaret fotoğrafları ve Ziyaret haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (HAKABE-DER) Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti.

Yerel

BM Türkiye Mukim Koordinatörü Babatunde Ahonsi ve beraberindeki heyet, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü kapsamında Hatay’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yerel

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ aralarında Samandağ’ın da yer aldığı birçok ilçede ziyaretler yaptı, partisinin Samandağ Belediye Başkan adayını duyurdu.

Yerel

Ak Parti Samandağ İlçe Yöneticileri Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gazetemiz özelinde tüm Samandağ halkının yeni yılını kutladı.

Yerel

Bir dizi ziyaret için Hatay’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Gölge Kabine Bakanları trafik yoğunluğu yaşanan Belen – Antakya...

Yerel

CHP'nin yeni seçilen Genel Başkanı Özgür Özel'in "mazbatayı alır almaz ilk ziyaretimi Hatay'a yapacağım" sözünü tutarak, Hatay'daki seçmenleriyle buluştu.