Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu’nu ziyaret etti.
Muhtarlar Derneği’nde  gerçekleşen ziyaret yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Cebburoğlu’nu ziyaretinde Başkan Eryılmaz’a; oda başkanları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve iş insanları da eşlik etti.
Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Tahsin Demir, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, İş insanları, CHP ilçe Yöneticileri, CHP’li meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen ziyaret sohbet havasında geçti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu “Bizleri ziyaret eden Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a,  Başkan yardımcılarımıza, Belediye Meclis Üyelerine, Koopratif Başkanımıza, oda Başkanlarına, Siyasi İlçe Başkanlarına, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Cemiyet Başkanımıza ve Genç İş Adamlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.
İlçemiz siyasetinde farklı duruşlarıyla bildiğimiz çevreleri bir araya getiren bu buluşma seçimlerin yaklaşmasıyla siyaset sahnesinin yavaş yavaş ısınarak aradaki buzları da eritmeye başladığı izlenimi veriyor.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim