(ANKARA)-İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün partisinin grup toplantısına ilk kez genel başkan olarak katıldı.

Partisinin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu İyi Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında ilk kez genel başkan olarak partililere seslendi. Parti kurmayları ile toplantı salonuna giren Dervişoğlu'nun heyecanlı olduğu gözlendi. Salona girişinden itibaren partilileri tarafından kesintisiz biçimde alkışlanan Dervişoğlu da partililere alkışlarla karşılık verdi. Kırmızı ve beyaz karanfillerin süslediği sırasından alkışlarla kürsüye gelen Dervişoğlu'nu partinin yeni Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu anons etti. Coşkulu konuşmasının sonunda kürsüden inerken ayağı takılan İyi Parti Lideri hemen toparlandı ve düşmekten son anda kurtuldu.

DİYARBAKIR KIRSALINDA PKK’YA YÖNELİK OPERASYON BAŞLATILDI DİYARBAKIR KIRSALINDA PKK’YA YÖNELİK OPERASYON BAŞLATILDI

Grup toplantısı çıkışında gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında yanıt vermeyi tercih etmedi. Sorulara ayaküstü cevap veren bir siyasetçi olmadığını söyleyen Dervişoğlu gazetecilere teşekkür ederek grup koridorundan ayrıldı. 

Kaynak: anka