Yoksulluğa dikkat çekmek için Hatay'da yürüyüş düzenlenecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları, Hatay dahil 81 ilde eş zamanlı yürüyüş gerçekleştiriyor.
CHP Hatay Kadın Kolları, ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekmek amacıyla “Yoksulluğa boyun eğmeyen kadınlarla yürü” sloganıyla 17 Ekim Cuma günü saat 16.30'da Dostluk Parkı'ndan başlayacak bir yürüyüş çağrısı yaptı.
CHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Fedva Çekmecelioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yoksulluğa da adaletsizliğe de boyun eğmiyoruz! Birlikte sesimizi yükseltip bize reva görülen bu yoksulluğa itiraz etmek için boş tencereni al, sen de gel!” ifadelerini kullandı.
Kadınlar, dayanışma ve eşit bir Türkiye talebiyle düzenlenecek yürüyüşte bir araya gelerek yoksulluğa karşı tepkilerini gösterecek.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
