YKS Sonuçlarının açıklanmasının ardından Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyeleri, eğitimcileri ve öğrencileriyle  birlikte basın açıklamasında bulundu.
Eğitim Kurumları’nın Başarısını ve gurur tablosunu açıklayan Karasu, bu başarının Ekin Ailesinin olduğunu ifade etti. 
Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karasu açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 
“Son yılların en zor ve seçici olarak yapılan 2021 Yüksek Öğretim Kurumları sınavında Ekin öğrencileri hem bireysel hem kitlesel başarıda fark yaratmışlardır. Bu zorlu sınavda elde ettikleri puanlarla rakiplerini geride bırakmışlardır. 2 milyon 416 bin 748 adayın TYT’ ye, 1 milyon 627 bin 083 adayın AYT’ ye girdiği YKS’de Ekin öğrencileri Sayısal, Eşit ağırlık ve Sözel olmak üzere tüm alanlarda Türkiye çapında elde ettiği derecelerle yeniden üstün bir başarıya daha imza atmışlardır.
Öğrencilerimizin 2021 YKS’ de elde ettiği başarı tablosunu kamuoyuyla gururla paylaşıyoruz. 2021 YKS’ yi baz alarak öğrencilerimizin elde ettiği, üstün derecelerin yer aldığı gurur tablomuz şöyledir:
İlk 1000’ de 2 derece, İlk 2000’ de 7 derece, İlk 5000’de 16 derece, İlk 10000’de 29 derece, İlk 20000’de 51 derece, İlk 35000’de 79 derece, İlk 50000’de 134 derece...
2021 YKS’ de verilen bu sonuçlarla Ekin Eğitim Kurumları başarı geleneğini sürdürerek yeni bir rekora imza atmıştır. Kitlesel başarının yanı sıra, bireysel başarıda da Ekin öğrencileri öne çıkmışlardır. Bu öğrencilerimizden bazılarını kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. Y SAY puan türünde
Ekin Eğitim Kurumları YKS birincisi Emre Özen plaketini Yönetim Kurulu Başkanı David Çağan'ın elinden aldı.
Emre Özen Türkiye çapında ilk 1000’de yer alarak Ekin Eğitim Kurumları’nın birincisi olmuştur.
Bununla beraber SAY puan türünde Erdem Çokluk Türkiye 1694.sü, İbrahim Serçe Türkiye 1755.si,
Yunus Küçük Türkiye 2364.sü, Kemal Koşar Türkiye 3562.si, Zeynep Hadimoğulları Türkiye 4036.sı, Ayhan Azak Türkiye 5180.si olmuştur. 
TM puan türünde Ali Altundağ Türkiye 1799.su, Alaz Yeral Türkiye 2452.si, Nazlıcan Bal Türkiye 3073.sü, Ali Eren Yiğit Türkiye 4721.si, Derman Ali Özbek Türkiye 5520.si, Sümeyra Nur Gaylan Türkiye 8621.si olmuştur. Ve daha sayamadığımız yüzlerce öğrencimizin aldıkları puanlarla 4 yıllık değişik fakültelere yerleşmeye hak kazanmışlardır.
EKİN öğrencileri bu sonuçlarla büyük emeklerin harcandığı bu zorlu yılda emeklerinin meyvelerini toplayarak hedeflerine ulaşmışlardır. 
Ekin Eğitim Kurumları  olarak bizler; hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim sürecinde sınava hazırlığı kesintisiz sürdürerek eğitimin tüm gereklerini yerine getirdik. Kesintisiz olarak gerçekleştirdiğimiz ders süreçleri, pekiştirme odaklı etüt çalışmaları, yoğun olarak yaptığımız deneme ve tarama sınavları, deneyimli öğretmen kadromuzun bilinçli yönlendirmeleri, verimli rehberlik çalışmaları ile sınavın nabzını tuttuk. Ekin olarak 22 yıldır kazandıran başarı geleneğimizi 2021 YKS’ de de sürdürmenin ve hatta aşmanın gururunu yaşıyoruz.
Doğru tercih yapmakta, sınavda elde edilen puan kadar önemlidir. Doğru meslek seçimi öğrencinin hayatını şekillendirir. Ekin Eğitim Kurumları  deneyimli rehber öğretmenleri ile yürüteceği tercih çalışmaları için tüm hazırlıklarını tamamlamışlardır. Ekin rehberlik servisi 02.08.2021 Pazartesi gününden itibaren her gün kurs binalarımızda tercih hizmeti verecektir. Tüm öğrenci ve velileri doğru tercih için kurumlarımıza davet ediyoruz.
Ekin Yönetim Kurulu olarak içinde bulunduğumuz salgın koşullarına rağmen canla başla bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyor, bu süreçte büyük fedakarlıklarla öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize, idareci ve personelimize, bu süreçte olmazsa olmaz değerli velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm öğrencilerimize gelecek öğrenim hayatlarında başarıların devamını dileriz. ‘‘Bu başarı hepimizin, bu başarı Ekin Ailesinin.’’

 Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim