(İSTANBUL) - Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sundu.

Kartal Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen törene Başkan Yüksel, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, siyasi parti temsilcileri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Başkan Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç Atatürk anıtına çelenk sundu. 

KUMLUCA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ 'ACI BİBER YEME YARIŞMASI' RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU KUMLUCA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ 'ACI BİBER YEME YARIŞMASI' RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yüksel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm silah arkadaşlarının fedakarlıklarıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 104.  kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz ve 23 Nisan coşkusunu kalbimizde hissediyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun diyoruz” dedi.  

Kaynak: anka