Komşusuna şiddet uyguladığı için 43 gün hapis yatan Halil Sezai, çıktığı konserde pişman olmadığını söyledi.

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı gerekçesi ile 43 gün cezaevinde yattı. Halil Sezai, çıktığı konserde skandal açıklamalar yaparken, "Hak etti. Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere" ifadelerini kullandı.

67 yaşındaki komşusu ile 15 Eylül 2020 tarihinde tartışan Halil Sezai, gürültü yüzünden tartıştığı komşusuna şiddet uygulamıştı. Ünlü şarkıcının komşusunu acımasızca dövdüğü görüntüleri ortaya çıktı ve 43 gün cezaevinde yattı. Halil Sezai yaşanılan bu kötü olayların üzerine konsere çıkıp şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu.

‘HAK ETTİ, KAFAM GÜZELDİ’

Halil Sezai çıktığı konserde, cezaevine girmesi ile ilgili konuştu. Sezai, yaptığı konuşmada komşusunu dövdüğü için pişman olmadığını ifade etti. Halil Sezai konserinde şarkı arasında konuşup, "Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…" ifadelerini kullandı. Halil Sezai’nin kullandığı ifadelerine konsere gelen insanlar alkışladı.

HALİL SEZAİ NEDEN HAPSE GİRMİŞTİ?

Halil Sezai, söylemiş olduğu İsyan şarkısı ile adını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da 15 Eylül 2020'de yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Halil Sezai savcılıkta ifade verdi. Halil Sezai, tutuklanması talebiyle sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmış ve 43 gün cezaevinde kalmıştı. Mahkeme sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak sanığın tahliyesine karar vermişti.

HaberlerHalil Sezai

Editör: TE Bilişim