İşletmeciliğini Abdullah Aslan’ın yaptığı MostRota Cafe& Bristo bir ilke imza atarak Samandağ’da profesyonel ve ödüllü tavla turnuvası düzenliyor.                  
İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi İngiliz Okulu Caddesi Çivi Sokakta hizmet veren MostRota Cafe ev sahipliğinde düzenlenen tavla turnuvası kadın, erkek, genç yaşlı çok sayıda kişinin katılımıyla eğlenceli ve çekişmeli bir şekilde gerçekleştiriliyor.  
MortRota işletmecisi Abdullah Aslan, turnuva hakkında verdiği bilgide; Samandağ’ da gençlerin sosyal aktivite yapabilecekleri alanların kısıtlı olduğunu, özellikle kadınları da dahil edebilecekleri yeni bir aktivite alanı yaratmak için bu turnuvayı düzenlediklerini belirtti. 
Aslan, açıklamasında “MostRota olarak gençlere bir aktivite alanı açarken bir yandan da düşündük ki ilçemizde satranç üzerine çalışmalar yapan, yarışmalarda bizleri temsil eden kurumlarımız var. Ve biz de her evde her yaşta insanımızın keyif alarak oynadığı, eğlenceli tavla oyunuyla ilgili özellikle kadınları dahil edebileceğimiz bir turnuva düzenleyelim. Bu oyunumuzu hem belirli bir standarda yükseltelim, hem de bu turnuva aracılığıyla yarışmamıza katılanlardan başka şehirlerde olduğu gibi oluşturacağımız bir Samandağ Tavla Kulübü kurarak profesyonelleşelim. Ve bu kulüp aracılığıyla ilçemizi ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan yarışmalarda temsil ederek ilçemizin tanıtımına katkı sunalım. Düzenlediğimiz turnuvanın sadece gençler değil her yaştan ve her kesimden insan tarafından ilgi görmesi bizi de ayrıca mutlu etti. Turnuvamızın çeyrek finali devam ediyor. İlerleyen günlerde yarı final ve final maçlarına da ev sahipliği yapacağız. Bu keyifli, heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşmaları izlemek isteyen tüm tavla severleri Mostrota’ya bekleriz.” ifadelerine yer verdi. 
*Dün akşam saatlerinde çeyrek final maçları devam ediyordu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim