Otomotiv sektöründe danışmanlık ve yöneticilik yapan Okan Köprülü’nün son şarkısı “Zifir” tüm müzik platformlarında yayınlandı. 

TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 97. bölümünde seslendirdiği "Pullu Tepe" türküsü ile büyük beğeni toplayan ve tüm platformlarda 1 milyon dinlenmeyi geçen Okan Köprülü'nün sözü ve müziği kendisine ait olan "Zifir" isimli şarkısı, 15 Ocak Pazartesi günü Seyhan Müzik aracılığı ile NetD ve tüm müzik platformlarında yayınlandı. 

"Yağmur", "Yollar Uzun" şarkılarının ardından "Zifir" klibinin senaryosu da yine Okan Köprülü tarafından, kendi geçmişinden esinlenerek yazıldı. Sözü ve müziği kendisine ait birçok eseri bulunan Okan Köprülü'nün paylaşımları kendi YouTube kanalı ve tüm dijital platformlarda yayınlanmaya devam ediyor. 

OKAN KÖPRÜLÜ KİMDİR 

Okan Köprülü, 1981 yılında Samsun'da üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Okul hayatını Samsun'da tamamlayan Köprülü, küçük yaşlarda söz ve beste yazarlığına ilgi duymaya başladı. 2000 yılında İstanbul'a yerleşen Köprülü, burada çok sayıda etkinlik ve konserde sahne aldı. 

Uzun süredir üzerinde çalıştığı bestelerini sırasıyla dinleyicileriyle paylaşmaya başlayan Okan Köprülü, 2012 yılında otomotiv sektöründeki bir şirkette çalışmaya başladı. 2019 yılında Güney Kore'de 'HYUNDAI Global Top Sales Consultant Club' etkinliğinde Türkiye birincisi olarak ülkesini temsil etti. 

Sektörde çalıştığı sırada söz yazmaya ve müzik üretmeye devam eden Köprülü, hayallerinden vazgeçemedi. 2023 Ocak ayında “Yağmur” isimli ilk şarkısı ile iyi bir dinleyici kitlesine ulaştı. 

2023 Mayıs ayında, TRT’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 97. bölümünde "Pullu Tepe" türküsü seslendirdi. 

2023 Temmuz ayında “Yollar Uzun” şarkısını çıkardı ve son olarak 15 Ocak 2024 yılında, bir süredir üzerinde çalıştığı “Zifir” şarkısını sevenleriyle buluşturdu. 

Kaynak: anka