İlçemizdeki tek basketbol temsilcimiz olan Samandağ Rüzgar Spor Kulübü 2021- 2022 Basketbol Kulüpler arası müsabakalarına idaalı bir şekilde başladı.
Samandağ Rüzgar Spor Kulübü, basketbolda bu sezon ilçemizi U16 kızlar,  U14 kızlar, U12 kızlar ve erkekekler kategorilerinde temsil edecek.
Antakya Büyükşehir Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda Samandağ Rüzgar Spor Kulübü, U14 kızlar kategorisinde grubunda bulunan Antakya Güney Gençlik Spor Kulübü, Hatay Spor, Anadolu Basket Spor Kulübüyle oynadığı maçları büyük farkla kazandı. Samandağ Rüzgar Spor Kulübü Antrenörü Sezai İtah, konuyla ilgili açıklamasında “ Samandağ’ın tek basketbol kulübü olarak Mağaracık’tan çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. U14 kategorisinde kızlarımız namağlup olarak rakiplerini geride bırakarak grup birinciliğini garantilemiş durumda. Gelecek hafta oluşacak final grubunda bu kategoride Hatay şampiyonu olmasını beklemekteyiz. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.   Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim