Ramazan Bayramı dolayısıyla Samandağ Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı Çevlik Öğretmenevinde gerçekleştirildi.                      
Bayramlaşma programına İlçe Kaymakam Emre Dündar, Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajları veren İlçe Kaymakam Dündar, bayramların, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bıraktığımız özel günler olduğunu vurguladı.
Bugüne kadar el birliği ile yaşatılan birliktelik kültürünün en güzel örneklerinden birinin sergilendiği bayramlaşma törenine katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Dündar, “Sevgi, saygı, hoşgörü ve huzur ortamının hakim olduğu bir dünya temennisiyle tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Begüm Baytar Adı Samandağ Atatürk Ortaokulunda Yaşatılacak Begüm Baytar Adı Samandağ Atatürk Ortaokulunda Yaşatılacak

Öğretmenevinde bayramlaşma programının ardından Kaymakam Dündar ve Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki asker ve personellerle bayramlaştı.
Kaymakam Dündar, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm vatandaşlara hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları