“Herkes, Sağlıklı Ve Dengeli Bir Çevrede Yaşama Hakkına Sahiptir” “Herkes, Sağlıklı Ve Dengeli Bir Çevrede Yaşama Hakkına Sahiptir”

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) ve Hatay Valiliği işbirliğinde konteyner kentte yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmaları devam ediyor.                             
Bu kapsamda SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ve Samandağ Kaymakamı Emre Dündar'ın da katılımıyla konteyner kentte kalan vatandaşlara giyim eşyası dağıtıldı.
SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, yaptığı açıklamada “Hatay Valisi Sayın Mustafa Masatlı’nın bizlere desteği çok fazla ve çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz.” dedi.
 SODİMER Başkanı Eraslan, gerçekleştirilen çalışmayla ilgili “Hayırsever insanların göndermiş oldukları giyimleri teslim ettik. Kentte yapılan TOKİ ve Köy evlerini yerinde inceledik. Samandağ Kaymakamlığı’nın yapmış olduğu faaliyetler ve vatandaşlarla olan ilişkileri oldukça kıymetli ve değerli. Samandağ ilçesi özelinde sürecin normale dönüştüğü ve yapılan çalışmalarla ilerleyen günlerde yaşamın daha da güzelleşeceğini müşahede ediyoruz. Sayın Kaymakam Emre Dündar’ın özelikle eğitime çok önem verdiğini, konteyner kentlerde çocukların eğitim etkinlikleri ve bilgisayar teknolojileri etkinliklerine dönük çalışmalar yapıldığını gözlemlemekteyim. Ayrıca kentin imarı hususunda yapılan çalışmalar da oldukça değerli. 
Vatandaşlarımızın deprem bölgelerinden ilgilerini esirgememelerini, kış geldiği için kış hazırlıkları konusunda destek olmalarını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları