Özel Samandağ Ekin Koleji öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında Görsel Sanatlar ve Resim dersinde yaptıkları eserleri sergiledi.
Ekin Koleji öğrencilerinin Resim Öğretmeni Aylin Dede koordinatörlüğünde yıl boyunca yaptıkları eserlerin sergilendiği etkinliğin açılışı törenle gerçekleşti.
 Açılış töreni; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Özel Öğretim Şube Müdürü Menderes Tunç, Kültür Merkezi Müdürü Sıtkı Aksoy, Ekin Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Kuzu, Okul Müdiresi Senem Filazitari, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük serginin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi gezildi. İlçe Kaymakamı Kütük, çizmiş oldukları resimlerle alakalı öğrencilerden bilgi aldı ve onlarla bir süre sohbet etti.
Sergi gezisinin ardından İlçe Kaymakamı Kütük ve Milli Eğitim Müdürü Kapo ziyaret defterini imzaladı. Kaymakam Kütük ziyaret defterine “Yılsonu etkinliğinizin hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Resimleriniz ile ilgili gelmeden önceki duygularım çok değişti, beklentilerimin çok üzerinde güzel resimler çıktı karşıma. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” yazdı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kapo, ziyaret defterine “Sizlerin hazırlamış olduğu resim sergisini ziyaret etmekten dolayı çok mutlu oldum. Hayatta en güzel şey bir şeyler başarabilmiş olmaktır. Sizlerin kültürel veya sportif faaliyetlere katılmanız hayatınızı daha da güzel ve anlamlı kılacaktır. Bunu hepinize önemle tavsiye ediyorum. Hepinize hayatta başarı ve mutluluklar diliyorum.” yazdı.
Ekin Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Kuzu, sergiye katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “ Emeklerinden dolayı resim öğretmenimize ,sergimize gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı başta Sayın Kaymakamımız Murat Kütük Beyefendi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hilmi Kapo Beyefendi olmak üzere tüm misafirlerimize, kıymetli öğretmenlerimize, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim