Yazar Mustafa Söylemez ve Yazar Ali Tabakoğlu gazetemiz Cemre’yi ziyaret etti.
Usta yazarlar gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kitaplarını hediye etti. 
Yeni Kitabının yakında okurlarla buluşacağını söyleyen Yazar Ali Tabakoğlu bunun heyecanı içinde olduğunu ifade etti. 
  Mustafa Söylemez, Baygenç Yayıncılık tarafından okurla buluşan “Korona Günleri”adlı  Öykü kitabına dair şu ifadelere yer verdi. 
“Samandağ’ı ziyaret eden  öykü kahramanları, Mustafa Çömez ve arkadaşı Seyhan Ayhan, gördükleri güzelliklerden çok etkilenir. Daha önce yapmış oldukları okyanustaki gemi yolculuğu ve korona karantinasını edebi kurgu ile romanlaştırmaya karar verirler. kahramanların üzerindeki psikolojik etkileri tedavi etmek amacıyla Uzman Psikolog Elif Yüce görevlendirilmiştir...”
14. Kitabını bastırmış olan Usta Yazar Mustafa söylemez, bu kitabında trajedilere çoklukla yer verirken, kimi kez dram ve ironi ağırlıklı olayları kurgulamıştır. “Gemide yolculuk eden coğrafya uzmanı Türkan sultan Antakya’daki Mozaik Müzesini görmek üzere ekibi yönlendirir. Payas’ta Fantastik bir cam köprü vardır, bu cam köprü Payas Kalesi üzerinde oluşturulmuş ve denizin içerisine 500 metre kadar uzatılmıştır. Korona karantinası nedeniyle sevgilisiyle  arası açılan Mustafa Çömez, şizofrenik tavırlar sergilemekte, her gördüğünü sevgilisi zannetmektedir...”  Özet olarak bu kitapta Antakya ve Samandağ’ın güzelliklerini anlatmıştır.  

Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim