Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü anlamlı bir etkinliğe imza attı.                                                      
Zübeyde Hanım MTAL, Demokrasi ve insan hakları kulübü öğrencileri, Okul Müdürü Zafer Çiftçi, okul öğretmenleri Özlem Duymuş, Kezban Silkin ve Cansel Demir önderliğinde toplum hizmeti etkinliği kapsamında yaşlılarla bir araya gelerek onlarla vakit geçirdiler.
Yaşlılarla bir araya gelen öğrenciler ilçemizin farklı mekanlarını yaşlılarla birlikte gezdi.
İlk olarak yaşlılarla birlikte Hz. Hızır Makamı ziyaret edildi. Ardından Chef Ali Baba Restaurant ev sahipliğinde yemek yenerek keyifli sohbetler edildi. 
Daha sonra Hıdırbey Mahallesine ziyaret gerçekleştirildi. Yoğunoluk İlkokul Müdürü Semir Arslan’ın katkılarıyla Hıdırbey Mahallesinde bulunan Asi Künefede yaşlılara çay ikramında bulunan öğrenciler, keyifli bir günün ardından yaşlı insanları evlerine bıraktı. 
Zübeyde Hanım MTAL Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü Öğretmeni Özlem Duymuş, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada " Yaşlılar Haftası dolayısıyla kulübümüzün toplum hizmeti etkinliğinde gençlerimizi yaşlılarımızla bir araya getirerek, onlara keyifli bir gün geçirtmek istedik. Yaşlı insanlarımızın yalnız olmadıklarını hissetmelerini amaçlayarak, gençlerin yaşam enerjilerini ve yaşlılarımızın hayat deneyimlerini buluşturarak, birikimlerini ve deneyimlerini gençlere aktarmalarını sağlayarak önemli olduklarını hissetmelerini sağlamaya çalıştık.  Bu etkinliğimizde desteğini esirgemeyen Chef Ali Baba Restoran’a, Dostlar Unlu Mamullere ve Hıdırbey Asi Künefeye Teşekkür Ederiz." ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim