Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samandağ Belediye Başkan Adayını belirleyeceği ön seçim 11.02.2024 Pazar günü gerçekleştirecek.

CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Süleyman Bedir Abacı, yapılacak ön seçime katılma kararı aldı.

CHP’ den Aday adayı olarak başvuru yapan Doğan Sağaltıcı, Timurlenk Bozoğlan, Muhsin Doğu ve Ferit Sağ yapılacak ön seçimde Süleyman Bedir Abacı’yı destekleme kararı aldı.

ABACI’ DAN ÜYELERE DAVET

CHP Samandağ Belediye Başkan Aday adayı Süleyman Bedir Abacı, kendisine destek veren aday adaylarına teşekkür ederek, CHP üyelerini yapılacak önseçime davet etti.

Abacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Samandağ’ımıza baharı getirmek, Değişimi gerçekleştirmek ve kardeşlik kültürünü filizlendirmek için başkan adaylığı yolunda pazar günü yapılacak ön seçime katılma kararı almıştım.

Bilinsin ki ortak kaygımız; Samandağ'dır. Ortak düşüncemiz; hizmet ve kardeşliği geliştirmektedir. Yapılacak ön seçimde kaygılarımızdan kurtulmak ve Samandağ'ımızda hizmet dönemini başlatmak için biz bir olduk, beraber olduk.

Bu yolda Samandağ'ımız için çalışan ve şahsımı destekleme kararı alan diğer adaylara teşekkür ederim.

11.02.2024 tarihinde pazar günü saat 8:00-17:00’de arasında Sutaşı yol ayrımı Belediye Hizmet Binası kompleksinde yazılacak ön seçimde gönlü HİZMETTEN ve DEĞİŞİMDEN yana olan parti üyelerimizin, oluşturduğumuz bu birlik ve beraberliğe destek olacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları